Skip to content

Multivitaminen of multivitamine bevatten belangrijke stoffen voor ons lichaam en optimale gezondheid.

March 17, 2012

Zijn multivitaminen de consumenten, net als moderne verwarde daters? Is multivitamine consumptie steeds slechts een snelle smijten in plaats van een lange termijn stabiele relatie? Laat mensen kiezen hun multivitaminen tabletten op dezelfde manier waarop ze pick-up een date? Voert opgeleid multivitamine reviews een ding van het verleden?

Het klinkt misschien vreemd en zelfs leuk om te kiezen van multivitaminen te vergelijken met dating als ze lijken helemaal los van elkaar. Maar laten we ontdekken of er sprake is van overeenkomsten omdat we een aantal scenario’s te verkennen en de vraag stellen: is het mogelijk om onze relatie te maken met onze multivitaminen sissen in plaats van fizzle?

Scenario 1 – De Quick Fling

Stap binnen bij een bar, club of kroeg en neem de persoon die het meest gedronken. Je hoeft niet de zorg over de kwaliteiten van de persoon, je gewoon handelt puur op instinct. En je een beetje aangeschoten zelf, zodat uw normen sterk zijn verminderd.

Stap binnen bij een drogist of reformwinkel en neem de goedkoopste multivitaminen supplement. Je geeft niets over de aanschaf van een kwaliteitsproduct, wil je gewoon wat geld te besparen door het kopen van een goedkoop product of een die wordt verdisconteerd.

Reactie: Als het gaat om de gezondheid van mensen nodig hebben om rationele beslissingen te nemen met de juiste informatie en middelen. Hoe meer mogelijkheden je hebt om het beter te evalueren het eindresultaat zal zijn deel te nemen in uw multivitamine beoordeling. Je moet weten hoe je een kwaliteit multivitamine te kiezen en niet alleen maar kopen omdat het goedkoop is of met korting, of omdat de reclame een beroep op uw emoties. Kies met je hoofd, en niet gewoon de makkelijke optie.

Scenario 2 – The One Night Stand

Het hebben van een gepassioneerde eerste nacht en verwacht een goed gevoel de volgende ochtend is als het nemen van een multivitaminen supplement en verwacht te voelen meteen geweldig.

Opmerking: Als u te veel verwachtingen en te snel, dan kom je meestal in de steek gelaten worden. Als het gaat om multivitaminen de resultaten kan enige tijd duren, krijgen niet helemaal opgewonden over de voordelen en dan teleurgesteld als ze manifesteren zich niet direct. Multivitamine supplementen zijn geen drug. Zij werken met het lichaam, zodat je nodig hebt om onmiddellijke behoeftebevrediging uit te stellen.

Scenario 3 – Dating Politiek

Aan de streek wanneer de persoon niet opneemt of terug te keren uw gesprekken toen ze zeiden dat ze zouden is alsof je boos toen het supplement niet alles doen wat de reclame zei dat het zou doen.

Commentaar: Vergeet niet dat adverteerders en marketeers willen dat je hun multivitaminen product te kopen, dus soms zijn ze beloven de wereld, en het is dus niet verwonderlijk dat ze niet kunnen leveren. Doe je eigen multivitaminen review en alleen producten te kopen van betrouwbare bronnen. Producten die worden multivitaminen hyped zijn over het algemeen een indicatie van lage kwaliteit, vermomd als een hoge kwaliteit waren.

Scenario 4 – De pick-up

Een persoon van het andere geslacht loopt naar u in een club en je slaat met een gladde pick-up lijn. Hun charme en manier een beroep op u en ze veeg je je voeten. Je raakt zo verstrikt in hun wereld dat je gelooft en alles doen wat ze zeggen.

Is dat niet als het lopen in een multivitaminen, multivitaminen gezondheids-winkel waar u klaar bent om alles wat de assistente zegt te accepteren. Je verwacht dat ze goed geïnformeerd te zijn en ze lijken al te handig, zodat je ze vertelt wat je wilt. Je zie ze als een ‘autoriteit figuur’ en je eindigt met de aankoop van wat ze suggereren.

Reactie: Mensen kunnen en moeten worden gebruikt als bronnen worden, maar hoe kun je ze als je niets weet van het onderwerp zelf te vertrouwen. Beide partijen moeten van goede kwaliteit informatie uit verschillende bronnen hebben om hun multivitaminen beoordelingen uit te voeren. Anders kunt u gedomineerd worden en beïnvloed en je zou kunnen komen, geloven alles wat je wordt verteld. U dient te worden ingelicht voordat je koopt een product anders kom je snel overtuigd worden en kan iets dat klinkt goed, maar die misschien niet echt geschikt zijn voor u te kopen. Rationeel denken is altijd belangrijk bij het maken van de gezondheid van keuzes.

Scenario 5-The Dump

Je hoeft niet lijken te zijn beter af met de multivitaminen persoon die u heeft uit dan je voorheen, zodat u ze dumpen en snel een eind aan maken, hopelijk in een stijlvolle manier die niet gepaard gaat met een SMS of een hatelijke e-mail die u per ongeluk koolstof gekopieerd en verzonden naar uw vrienden, ouders en collega’s. Nu ben je terug naar op zoek naar een andere mooie vreemdeling aan je fantasie te worden.

U bent het nemen van uw multivitaminen gezondheid aan te vullen voor een paar weken nu en je bent niet veel beter af dan je voorheen. Je dacht dat je de juiste beslissing gemaakt door de aankoop van een multivitamine supplement voor je gezondheid, maar u besluit dat, zodra de fles klaar is zult u niet dat multivitaminen opnieuw kopen. U bent nu op zoek naar de volgende aanvulling op de gezondheid die belooft om te rocken jullie wereld.

Reactie: Als het gaat om een ​​aanvulling op de gezondheid mensen moeten beseffen dat ze de tijd om te werken. Tenzij je een goede multivitamine onderzoek kunt u uiteindelijk het nemen van een lage kwaliteit een en dan de hele tijd in de wereld het licht gekomen die resultaten. Maar als je een multivitaminen herziening goed en kiest u een hoge kwaliteit is, zult u merken dat de resultaten, maar meestal na vele weken of maanden. Maar je nodig hebt om het uit te steken en je zal de vruchten plukken.

Na het lezen van dit artikel, kunt u beginnen het zien van de wereld van het daten en de aankoop van een multivitaminen een andere manier aan te vullen een beetje. Het is duidelijk dat er veel overeenkomsten tussen de multivitaminen de consumenten en de moderne daters. Hopelijk besef je dat het mogelijk is voor onze relatie met onze multivitaminen te sissen in plaats van fizzle. Alles wat we nodig hebben is het uitvoeren van een multivitamine beoordeling met behulp van hoogwaardige informatie om te evalueren hoe de moeite waard een multivitamine supplement is. Dus de volgende keer je neergeschoten door een van Cupido’s pijlen of u besluit om een ​​multivitaminen aankoop te doen, denk er een paar van deze scenario’s!

From → Uncategorized

Comments are closed.